Vägbeskrivning

Thai Lanna Relax

SPA & Massage

0703-841573

Götabergsgatan 6b i centrala Göteborg

 

 

En besök på thai lanna massage är en del av en perfekt dag.

Massagebehandling i centrala göteborg

Nu kan du ta en välförtjänt paus och ladda batterierna under din shopppingrund i centrum, eller varför inte boka en massage och ladda batterierna på din tjänsteresa. Våran lokal ligger på gångavstånd från många hotell och nära resturanger , pubbar och caffe.

Du kan ducha före och efter efter behandling om du önskar.

 

Vi erbjuder massage i traditionell stil med en exotosk atmosfär. Du kan välja mellan Thaimassage som är en lite hårdare stil, oljemassage som är avkopplande (säg till massösen hur vårt du vill ha det). Mixmassage är en kombination av thaimassage och oljemassage som är mycket poppulär bland våra stammkunder. Fotmassage är massage av fötter och underben, du siitter i en bekväm förtölj under massagen och kopplar av. Fotmassage kan verkligen rekomenderas om du har gått mycket. År du ovan med att få massage så är fotmassagen ett bra sätt att prova på massage.

Våran spa behandling är upplaggd så att du börjar med en bodyscrubb, därefter duchar du och får en oljemassage som avslutning. Om du önskar ingår huvudmassage ochså som en del av behandligen. Fråga om våra olika massage och SPA paket.

 

Vägbeskrivning

Gångavstånd från nästan allt i centrala göteborg

 

Kommer du med spårvagn eller buss så ligger lokalen bara 100 meter från Valand och Wasaplatsen.

 

Parkering finns på gatan men vissa tider kan det vara svårt att få en plats, men från Heden är det bara 300 meter och Stora Teaterns parkering ligger 100 meter från lopkalen. På söndagar är det billigt att parkera på gatan och det finns brukar finnas gott om lediga platser på gatorna nära salongen. Klicka på kartan så oppnar sig en länk till googel maps.

 

 

Tycker du det är besvärligt med trafik och parkering i centrala Göteborg, då rekomenderar vi Thaimassage lanna, där finns alltid parkeringar i anslutning till lokalen . Det finns en plats utanför dörren som är gratis för kunder. (klicka på texten så kommer du till thaimassage lannas hemsida)

Vi erbjuder

 

  • Thaimassage
  • Oljemassage
  • Mixmassage
  • Fotmassage
  • SPA

 

 

Bilder från lokalen

Kontaktinformation

Våran lokal ligger på

Götabergsgatan 6b (ingång på gården)

Är porten låst trycker du B0017 så öppnar vi porten för dig, gå ända in på gården och in i uppgången till höger första våningen.

 

 

Telefon: 0703-841573

URL: www.thailannarelax.se